راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

گره‌های ترافیکی درپی خاموشی چراغ‌های راهنمایی | تقاطع بی‌برقی

  • کد خبر: ۳۰۰۰۶۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
گره‌های ترافیکی درپی خاموشی چراغ‌های راهنمایی | تقاطع بی‌برقی
قطعی برق حتی با اطلاع قبلی، اختلال‌هایی را در زندگی روزمره به وجود می‌آورد که فقط گریبان منازل، ادارات و سازمان‌ها را نگرفته، بلکه پیامد‌های آن به معابر و تقاطع‌ها نیز سرایت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قطعی برق حتی با اطلاع قبلی، اختلال‌هایی را در زندگی روزمره به وجود می‌آورد. این چالش‌ها فقط گریبان منازل، ادارات و سازمان‌ها را نگرفته، بلکه پیامد‌های آن به معابر و تقاطع‌ها نیز سرایت کرده و معطلی و ترافیک سنگین در معابر صدای شهروندان را درآورده است.

صورت‌مسئله را پاک نکنید

شهروندی در این زمینه به صدای مردم گلایه اش را این طور مطرح می‌کند: همان زمان که تصمیم به قطع برق برای کاهش مصرف سوخت و حذف مازوت از نیروگاه‌ها گرفته شد باید دست اندرکاران این برنامه به همه عواقب آن می‌اندیشیدند نه اینکه خلق الساعه تصمیمی بگیرند و خواسته و ناخواسته گرفتاری مردم را بیشتر کنند.

او از تجربه ناخوشایندی که در چند روز گذشته پشت سر گذاشته می‌گوید: در تقاطع جلال آل احمد با خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی چنان ترافیک و اعصاب خردی ایجاد شده بود که تماشایی بود. صدای بوق مکرر راننده‌ها نیز جو متشنجی ایجاد کرده بود. تقاطع شلوغ احمدآباد هم از این اتفاق بی بهره نماند. آن طور که یکی از شهروندان می‌گوید: خاموشی دوساعته، آمدوشد شهروندان را در این چهارراه، مختل کرد. او پیشنهاد‌هایی هم دارد: باید سازوکاری ایجاد شود که برق چراغ تقاطع‌ها مستقل شود و از شبکه اصلی تغذیه نکند.

این شهروند می‌افزاید: حتی اگر مأمور راهنمایی و رانندگی در محل حضور داشته باشد و همان لحظه تصادفی رخ دهد، مأمور نه می‌تواند تصادف را رها کند، نه گره ترافیکی ایجاد شده بر اثر خاموشی چراغ را سامان دهی کند.
این راننده بیان می‌کند: چرا پیوست‌های درست و لازم برای این موضوع درنظر گرفته نشده است تا راننده‌ها در هنگام اجرای این طرح، سرگردان نشوند. اینکه پیشنهاد بدهند از حمل و نقل عمومی در این روز‌ها استفاده شود، پاک کردن صورت مسئله است.

ترافیک پشت ترافیک

سریال ادامه دار قطعی برق چراغ‌های راهنمایی و رانندگی روز گذشته در چهارراه دانشجو تکرار شد و ترافیک عجیب و غریبی را در بولوار دانشجو رقم زد.

راننده‌های کلافه و سرگردان در ترافیک از همه سمت به سمت مقصدشان حرکت می‌کردند تا راهی برای فرار از بن بست ترافیکی ایجاد شده پیدا کنند.
یکی از رانندگان کلافه و سرگردان‌ می‌گوید: مأمور راهور تک و تنها با این حجم از شلوغی چه کار می‌تواند انجام دهد؟ مگر یک نفر مأمور از پس این حجم از اتوبوس و خودرو سبک و سنگین که یک جا مچاله شده اند و راه فراری ندارند، بر می‌آید؟

سرنشین سواری دیگر مادر پیر و پسر جوانی است که انگار در خودرو محبوس شده اند. پسر برای چند دقیقه شیشه خودرو را پایین می‌آورد و می‌گوید: مادرم تنگی نفس شدید دارد و اگر مجبور نبود برای دوا و دکترش بیرون بیاید هرگز پایش را بیرون از خانه نمی‌گذاشت. چقدر دیگر باید معطل بمانیم که این قطعی برق و ترافیک بی سامان بسامان شود؟ درد دلش تمامی ندارد. او ادامه می‌دهد: آلودگی این حجم از ترافیک خودرو، آدم سالم را مریض می‌کند چه برسد به مادر سال خورده ام که بیماری ریوی دارد، مگر می‌تواند این فضا را تحمل کند.

شما بگویید من می‌توانم مادرم را با اتوبوس یا وسایل حمل و نقل عمومی به این طرف و آن طرف ببرم؟ همان طور که می‌بینید اتوبوس‌های شهری نیز این وسط گیر افتاده اند و وضعیت بدتری از ما سواری‌ها دارند. مادر پیر نیز با همان صدای نحیف از پشت ماسک چند لایه اش به گفتن یک جمله بسنده می‌کند: به خدا حق مردم نیست این طوری در این هوای سرد با نبود برق، زندگی سختشان، سخت‌تر شود.

پیش بینی بیش از ۸۰ درصد تقاطع‌های سطح شهر به برق اضطراری

رئیس مرکز کنترل ترافیک سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد در پاسخ گلایه مندی شهروندان می‌گوید: خاموشی‌ها برنامه زمان بندی دارد؛ بنابراین در محدوده تقاطع‌های سطح شهر مدیریت شده تا شهروندان تردد آسان و بی دغدغه‌ای را پشت سر بگذارند.

سروش شباهنگ در ادامه می‌افزاید: برق تقاطع‌های فرماندهی سطح شهر با شبکه توزیع از یک منبع تغذیه می‌کند؛ بنابراین از سال‌های گذشته در بیش از ۸۰ درصد تقاطع‌های سطح شهر سیستم برق اضطراری پیش بینی شده تا در وضعیت خاص این چنینی مدیریت مناسب داشته باشیم.

رئیس مرکز کنترل ترافیک سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد بیان می‌کند: برنامه قطع برق حتی در تقاطع‌ها را شرکت برق اعلام کرده است، اما برای پیشگیری از هرگونه هرج و مرج ترافیکی، پلیس راهور و مرکز کنترل ترافیک عبور و مرور وسایل نقلیه و تقاطع‌ها را رصد می‌کنند. از طرف دیگر سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد با افزایش قدرت باتری‌های نگه دارنده برق و استفاده از سیستم برق اضطراری عملکرد این تقاطع‌ها را در سطح شهر بررسی و مدیریت می‌کند.

مأموران در محل حاضر می‌شوند

در ادامه سرهنگ محسن موسی آبادی، رئیس پلیس راهور مشهد به این موضوع اشاره می‌کند: در مسیر‌های پرتردد از ۲۴ ساعت قبل، قطعی برق اعلام می‌شود.

موسی آبادی با اشاره به اینکه مشهد بیش از ۲۹۰ تقاطع دارای چراغ راهنمایی و رانندگی دارد، می‌افزاید: از این تعداد ۱۵۰ چراغ در محور‌های پرترافیک به برق اضطراری متصل است که ممکن است گاهی به علت استفاده نشدن باتری هایشان، عملکرد درستی نداشته باشند. همچنین در تقاطع‌هایی که قطعی قبلی برق اعلام شده مأموران راهور برای مدیریت بهتر ترافیک در محل حضور پیدا می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->